Välkomna hit!

Vem gömmer sig bakom masken här då?

Letherface

Julia heter jag och är make-up artist och maskör med ett stort intresse för smink- och skönhetsvård.  Just nu är jag mammaledig, men annars frilansar jag som MUA. För några år sedan fick jag upp ögonen för skönhetsbloggar och har idag samlat på mig en liten lista med dem jag vill kolla dagligen, men oftast har tid att läsa någon gång i veckan. Dessa kommer jag göra att inlägg om, för hallå nätkärlek people!

Mitt mål just nu är ett inlägg i veckan. Min önskan är ett varje dag. Men som relativt nybliven mamma och föräldrar”ledig” räcker tiden knappast till. Egentid är ett ord jag drömmer om. Så när hon (min dotter Luna) sover (vilket är sällan) tänker jag försöka blogga. Yay! Lite om mitt jobb som make-up artist, mycket om läppstift och en hel del andra skönhetsprodukter.

Jag finns även på Instagram under namnet lipstickslayer.

 

Lipstick Slayer

2 Comments

    • Tack, ja det är kul. Men som du vet, nej, inte största arbetsmarknaden, speciellt eftersom jag helst vill jobba med film. Så började med skönhetssmink och tänkte att jag kan göra det sen, men nä.. Har tyvärr inte blivit så mycket av det. Men är väldigt sugen på att bli perukmakare så funderar på att vidareutbilda mig och lära mig tamburera. Får se vad som händer 😉 Har du råd och tid kan jag verkligen rekommendera det. Jag lärde mig mycket av det, även till skönhetssidan. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *