Hur börjar man?

Jag har alltid svårt att börja. Vet liksom inte var jag ska göra det. Så nu tänker jag att jag börjar med det senaste jag gjort i skönhetsväg, vilket är att jag använt en ansiktsmask och färgat mina ögonbryn. Men vi börjar med masken.

Köpte denna på Sephora för ett litet tag sedan och har åkt på en ordentlig förkylning så kände att jag behövde ge min hud lite extra kärlek.

Ultra moisturizing & brightening, Sephora Rose mask, fiber mask.

Sheet mask

Sephora Rose mask

Den ska vara återfuktande och uppljummande/lystergivande för huden. Baksidan säger:

Mask enriched with natural rose extract: *Plumps skin with water for an intense moisturizing *Gives an immediate radiance boost *For plumper, fresher and brighter skin”

Den är enkel att använda. Man tar ur den ur paketet, väcklar upp, lägger på huden, väntar 15 min, tar bort sheet masken, masserar in produkten som är kvar i huden och låter det vara. Man sköljer alltså inte av denna mask.

Jag kände absolut att min hy genast hade fått mer fukt. Och den såg jämnare ut i hudtonen. Men så var det väl det den gjorde. När jag vaknade idag hade jag en väldigt len och jämn hy. Men radiant vet jag inte.

50kr kostar den, vilket är lite mycket för en engångsbehandling kan jag tycka. Men jag vill ändå prova fler. En rolig fördel med  dessa sheet masks för man kan leka Leatherface (från Motorsågsmassakern) och skrämma sin sambo. Helt klart vär 50 kr med det som halva grejen. Haha.

Leatherface

Lipstick Slayer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *