Ny start 2016.

Jag vill ju det här så gärna, men hur får man tiden att räcka till? Just nu lider jag av en extrem sömnbrist och är helt förvirrad och känner mig mest dum i huvudet. Hela december var vi sjuka om vartannat, lite olika förkylningar, två magsjukor, feber och hosta som aldrig ger med sig (sitter i än..) och allmänt skittillstånd. Barnet mitt sover ännu sämre än vanligt och jag behöver den sömn jag kan få.. Men! Jag har fått så mycket nytt smink som jag bara vill kasta på mitt ansikte! Och visa upp här. Köpte Gwen Stefanis eyeshadow palette från Urban Decay till mig själv i julklapp och fick en megabeställning med smink från min man. Lämnade en ordentlig önskelista så kan kunde välja och vraka. Han köpte allt..! Så några läppstift, ögonskuggor och massa annat måste bara fotas och användas.

Fick på mig smink till julafton, men tog ingen bild på det. Orutinerat! Haha. Hoppas jag får lite tid i helgen och kan fota allt (och hålla mig från att använda allt innan..?) annars kommer det kanske lite mobilbilder iaf.

Så gott nytt år! 2016, åter jag ska lyckas bli skönhetsbloggare. 😉

Lipstick Slayer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *