Den extrema julklappen

Min man är ganska knäpp. Och det är en underbar egenskap han har. Han bad mig om en önskelista till julen och på CrayCray.se hade jag spanat in massor jag ville ha. Han sa, ge mig en del att välja mellan. Så jag la en hel del i varukorgen och gav datorn till honom. Jag hade säkert i nån(några) månad tjatat om sånt jag ville köpa men att jag inte ville/kunde unna mig det. För allt handlar ju om prioriteringar, men som föräldrarledig får jag inte ut mycket.  Och jag måste prioritera annan än smink, även om jag inte vill. 😉 I alla fall, jag gör en rejäl lista. Blir glad av allt men räknade aldrig med att få precis just de, ALLT PÅ LISTAN! (Jag hade kunnat göra den längre dessutom.. Haha.)

julklappen

Kan tillägga dessutom att vi älskar zombies. Och jag älskar snygga förpackningar. Självklart vill jag att produkten i ska vara bra, men jag köper hellre en (bra) produkt i en snygg förpackning 😉 Paketet kom i måndags så har inte hunnit testa allt. Drog snabbt på två av läppstiften, läppbalsamet blev snabbt en favorit, likaså ögonbrynspennan och i kväll använde vi båda ansiktsmasken. Men tänkte ge alla produkter ett eget inlägg. Hojta om det är något ni vill se närmare! Jag vet inte riktigt själv var jag ska börja..

Presenten innehöll följande:

Lunatick Cosmetic Labs – High Definition Microfinish Pressed Powder, Contour Palette och Apocalipstick i färgen Calabaza

Pretty Zombie Cosmetics – Liquid Lipstick i färgerna Vamp och Zombettie

LA Splash – Liquid Lipstick från kollektionen Dia de los Muertos i färgen Amor Eterno

Aztec Secret – Indian Healing Clay

Nabla Cosmetics – Brow Divine i färgen Neptune

Crazy Rumors – Lip Balm i smaken/doften Pineapple & Peppermint

Concrete Minerals – The Zombie Girl Collection

SauceBox Cosmetics – Etude Palette

House of Lashes – Lash Adhesive

 

Phu, den lilla listan..

Lipstick Slayer

2 Comments

    • Heller hur!? Jag blev lite förvånad när jag öppnade kartongen. Klantigt nog var inte första kommentaren tack heller, utan ”Din jävla galning, äru knäpp eller!?” ? Sen tack och massa pussar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *