Kiko i Mall of Scandinavia

Förra veckan besökte jag Mall of Scandinavia för andra gången. Första gången jag var där var det så mycket folk att jag nästan fick panik.. Så denna gång var det lättare att ta sig runt och titta i affärerna. Mest intresserad var jag av sminkaffären Kiko för det är helt nytt för mig och Sverige. Har läst om märket på lite olika bloggar och är nu så glad över att kunna känna och klämma på allt själv. Inglot var jag också inne i, men har handlat massor av Inglot i New York för snart två år sedan och känner mig ganska bekant med märket, därför är det inte så intressant för mig nu, men jag är mycket glad över att det äntligen går att köpa i Sverige! Där hittade jag en Zuca väska jag kommer ge mig själv när jag börjar jobba igen.

Mest intresserad var jag av Kikos Smart Lip Pencil som jag läst mycket om hos Little Miss Consumer. Av de färger de hade inne föll jag för 715, 711 och 709. 703 köpte jag första gången jag var där och även ett Kiss Balm i Strawberry.  Så köpte jag även en Stick eyeshadow i nr 28. Applicerad vanligt blir den väldigt ljus och känns inte så snygg på mig, men suddar jag den ordentligt så blir ögonlocket bara utjämnat i färgen och jag får massor av guldglitter på ögat. Snyggt!

 

image

image

image

image

Man ser inte hur fin ögonskuggan blir på bild tyvärr. Ska se om jag kan få till en bättre bild med min riktiga kamera.

Jag hade även sånt tur när jag var där att de hade rea. Läppennorna är redan löjligt billiga, 29kr st men jag fick tre läppennorna (14kr styck) och en ögonskuggspenna för 84kr!

Favoriten blev snabbt 709. Inte röd, inte rosa utan en riktigt snygg blandning.

Lipstick Slayer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *