Läppstifts lördag

På lördagar tänker jag visa upp ett av alla mina läppstift. Jag har en hel del, speciellt röda då jag tycker bäst om röda läppar. Vi inleder med ett av mina senaste inköp. Eller detta fick jag i julklapp av min man. Har länge velat testa Pretty Zombie Cosmetics liquid lipstick. Dels för färgutbudet och dels för namnet och loggan. Jag har ZomBettie (älskar namnet) och Vamp. Den sistnämnda är den jag tänker visa för er idag.

DSC_0753

DSC_0756

Formulan skiljer sig lite sinsemellan . ZomBettie är mycket mer flytande än Vamp medan Vamp å andra sidan är mer fulltäckande på en gång. Formulan är inte helt smudge-proof, men nära därpå tycker jag, utan att vara uttorkande. Jag har haft läppstiftet på mig några timmar hemma men här om dagen hade jag den en hel dag genom flera måltider och kallt väder med snö. Som med alla läppstift klarar den ej oljigare mat, men det är mest i mitten det försvinner. Konturerna håller sig bra och det går smärtfritt att fixa till de partier som försvunnit. Formulan är inte heller kiss-proof vilket jag upptäckte när jag glömde bort att jag hade läppstift på mig å gav min dotter en puss. Hehe. Med det vill jag då påpeka att jag inte känner av att jag har läppstift på mig heller, vilket jag ibland gör när jag har just flytande läppstift på mig. Det känns ofta torrt med vissa andra jag har. Sen är jag iof van vid att smeta på läppbalsam ofta, vilket kan göra att jag därför känner mig torrare än vanligt med just flytande läppstift.

DSC_0737

DSC_0733

DSC_0709

I verkligheten uppfattar jag färgen lite mörkare och åt det lite mer blå underton än vad bilden vill visa upp. På deras hemsida marknadsförs den med denna bild:

VampPZC(1)

och nja. Tonen är nog lite mer den jag ser i verkligheten, men jag uppfattar den mycket mörkare och lite rödare. Hade blivit mer nöjd om den blivit mer som bilden ovan.. Då hade den varit mer unik i min samling.

Min är köpt på CrayCray.se för 149 kr.

DSC_0741

Summa kardemumma, jag gillar denna skarpt och jag vill köpa fler! Speciellt den lila 3 witches. Åh så fin den ser ut!

 

 

Lipstick Slayer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *